Epiroc kontor

Projektets detaljer

  • Örebro
  • 12 månader
  • Mars 2017
  • Mars 2018
  • 3.800 kvm
  • Atlas Copco

Epiroc Örebro

Beskrivning av projektet

Byggnaden är formad för att fungera som ett nav för hela anläggningens kontorsarbetsplatser och möten och binder ihop tre befintliga byggnader: den röda tegelbyggnaden från början av 1900-talet och kontorshuset från 1965 utmed Klerkgatan, samt matsals- och konferensbyggnaden med den om- och utbyggda restaurangen från 2011.

Bottenplanet innehåller huvudentré med reception, utställningsyta och en mindre biosalong. Här finns också ”plazan” utformad för möten, enskilt arbete och avkoppling. Kontorsdelen är till övervägande del utformad för ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

Fasaden är klädd med aluminiumkassetter i silvermetallic-kulör i två olika tjocklekar. Projektet omfattar 3 800 m2 BTA och byggnaden är uppförd med stålstomme.

Projektets detaljer

  • Örebro
  • 12 månader
  • Mars 2017
  • Mars 2018
  • 3.800 kvm
  • Atlas Copco
Byggprocess
Slutfört

Relaterade projekt